Galleri

Samtal - OnLine

Vägledning

Rådgivning

&

T a r o t


 Vägledning 

Rådgivning 

Ring 0939-1955 /19.90 min

fast pris 0939-1957

30 min/500kr

Tarot

     

            Samtalet betalas via telefonräkningen

  Svarar säkrast: 19.00-22.00

www.emmastarot.se

Samtal OnLine

 En Artikel i VECKOMAGASINET av Anne von Porath,

om mej Emma.


ATTRAKTIONSLAGEN

Medium besök hos Emma på

Mandala New Age affären.


AUTHOR: ANNE VON PORATPOSTED ONFEBRUARI 27, 2019LEAVE A COMMENT


Tjejen som la en stjärna på mig heter Emma ni hittar henne på röda texten Emma, om det är fler som är sugen på att spå sig i tarot.

Nedan ser ni korten som kom upp på mig, Anne, beroende på vilka frågor jag ställde så svarade hon på dem.

Det var enkelt att lyssna utan några svårigheter. Jag förstod ju exakt vad det var hon ville säga mig.


E m m a s  T a r o t

Ring 0939-1955

19:90/min

 Samtalet betalas via telefonräkningen

Kanaliserar via Guider och Spådom  och  via kort för svar på dina frågor.

Emma berättar:

"Jag har lagt kort i 30 år. Medium som jag anlitar är, Mait Bärnsten, Göteborg Orust, finns på min Facebook. och Katarina Johansson på Linjen Vita Vingar."

Nedan ser ni fem punkter dvs 5 frågor jag, Anne, hade och svaren är nedan.


 1. Jag frågade om min hälsa och i mars månad redan behöver jag någon som tar hand om mig som ett barn för att bli frisk.
 2. Jag frågade angående mitt företag och det ser framgångsrikt ut
 3. Stjärnan visade att jag skall få meddelande i mars överraskande om jobb. Om inkomster; nytt avtal på väg mot mig i april. Maj månad blir mycket bra
 4. Juni fortsätter positivt och även juli har jag önskningar som går i uppfyllelse och stora vinster.
 5. Vill shoppa utomlands eller vill ha ett hus men jag vill ej bo utomlands och köper hellre något i Sverige än utomlands. Men man vet aldrig!

Emma har gått flera tarotutbildning för sin egen skull. Man utvecklas varje gång enligt henne. Hon bor i Södra Skåne två minuter från Öresundsbron. Har gått på kurs hos PehrTrollsveden bl a.

Den duktigaste Emma anlitar är Medium Katarina Johansson på Vita vingar. Hon kommer från Stockholm.

Och Mait Bärnsten, hon bodde i Göteborg och Emma i Varberg. Emma besökte Mait och frågade om hon skulle flytta. Mait beskrev huset exakt där Emma senare fick bostad. 
Om Högkänslighet


Highly Sensitiv Person /Högkänslig

 

Minns ni prinsessan på ärten? Hon som trots 20 madrasser och 20 ejderdunsbolstrar sov fruktansvärt dåligt och vaknade med blåmärken över hela kroppen. Detta eftersom drottningen lagt en liten ärta på botten av hennes säng.

 

I H C Andersens sagovärld var flickans ömtålighet beviset för att hon verkligen var av kunglig börd. Så känslig kunde ju bara en riktig prinsessa vara.

 

I dag skulle hon kanske i stället ha räknats in i den femtedel av mänskligheten som anses vara ”högkänslig”. Och hennes sömnproblem hade nog snarare förklarats med ett ovanligt reaktivt nervsystem – som på sikt riskerade att göra henne deprimerad och tillbakadragen.

 

 

 • Högkänsliga pejlar in vågor i luften.
 •  I vår västerländska kultur har ordet ”känslig” fått en negativ klang, men högkänslighet kan vara både en sårbarhet och en gåva, säger den amerikanska psykologen och forskaren Elaine Aron, som myntat begreppet ”highly sensitive person”.
 • DE HÖGKÄNSLIGA - har låg tröskel för sinnesintryck.
 • Högkänsliga personer löper en viss ökad risk att drabbas av depression, ångest och andra stressrelaterade symtom.
 • Högkänsligheten är ett personlighetsdrag. På samma sätt som vissa har utrustats med en ovanligt hög ”gåsfaktor” som gör att de flesta motgångar rinner av, påverkas andra människor extra mycket av såväl känslomässiga som sensoriska sinnesintryck.
 • ”Högkänslighet” handlar inte om en personlighetsstörning – eller en ny bokstavsdiagnos (förkortningen HSP används ofta för högkänsliga personer).

 

 • Om de flesta människor delar in apelsinerna i fem olika fack, använder en högkänslig person kanske 25 fack.
 • Att sortera all information så noggrant tar mycket psykisk kraft och får den högkänslige inte tillräckligt mycket tid för återhämtning är risken för ohälsa stor. Men det kan också vara fantastiskt att uppleva till­varon så nyansrik. Många har till exempel starka natur- och konstupplevelser.
 • Högkänsliga har inte utrustats med bättre näsor, skarpare syn eller bättre hörsel. Däremot har de en lägre tröskel för att ta in olika slags sinnesintryck och deras hjärnor bearbetar informationen på ett djupare sätt.

 

 

 • Så kan till exempel en mindre tillrättavisning på jobbet, en armbåge i tunnelbanan eller en skavande tvättlapp i nacken rubba den högkänsliges sinnesstämning för resten av dagen – samtidigt som åsynen av ett knoppande träd eller ett barn som just lärt sig cykla kan överskölja honom eller henne med ett varmt lyckorus som håller i sig nästan lika länge. Högkänsligheten har alltså även positiva sidor.
 • Högkänslighet innebär känslighet för yttre stimuli. Lika vanlig hos män som hos kvinnor.
 • En del högkänsliga kanske har förmågan att känna av andras sinnestämningar och är mer lyhörda för andras behov.
 • Högkänsliga använder nervceller i hjärnan som anses viktiga för förståelsen av andra människors handlingar och känslor.
 • De högkänsliga har till exempel hög empati, är goda lyssnare, ser saker som andra missar och fattar ofta väl genomtänkta beslut. Detta är egenskaper som behövs i vårt samhälle.
 • Deras ökade känslighet tycks också göra att de lättare kan uppnå förändrade medvetandetillstånd.
 • Högkänsliga drabbas ju oftare av stressrelaterade problem eftersom de tar in så många intryck. Kanske har de också genom evolutionen utrustats med den här större förmågan till gränsöverskridande för att kunna hela sig själva och återfå den inre balansen när det blivit för mycket. Kanske är floating extra värdefullt för högkänsliga personer, eftersom de normalt inte så lätt kan vila från omvärldens alla intryck.
 • Känsliga sinnen gör vardagen intensiv. • HUDLÖS.

 

 • En känsla av att vara hudlös, lätt att skada, att vara skör och lättsårad, känna in allt.

 

 • Upp emot var femte person är en HSP – en highly sensitive person.
 • Psykologen Elaine Aron beskriver det som att man har en så låg tröskel för sinnesintryck att det påverkar hela livet.
 • Och att känsligheten kan vara både en sårbarhet och en gåva.

 

 • – Högkänsliga har ett rikt inre liv. Ett knoppande träd kan ge dem ett lyckorus.


Ametist, Aventurin, Smaragd, Turkos ....

Kristaller.... Halvädelsternar... om inte annat så är dom ett fantastiskt bevis på Moder Jords underverk.

 

Kristaller har många uppgifter att fylla så som vi använder dem.

Läkande , helande , lugnande skönheter och mycket mer.

Stenar och kristaller finns i alla möjliga former, råa, slipade och trumlade - att smycka sig med, hämta kraft ifrån, vid behandlingar eller bara för att de är vackra!Astrologi bygger på hur vi påverkas av olika himlakroppar. Den mest grundläggande av alla himlakroppar som styr vår personlighet är den var vi har solen.

Leo, Virgo, Gemini, o s v .... så oerhört spännande på 70-talet . Det mesta gick en period ut på frågan..."vad är du för tecken?".

Det följer mej än och jag skulle kunna tänka mej att vara astrolog och skriva om årets händelser för alla tecken men det ser så invecklat ut att lära sej allt om Trigon och i Konjuktion., mycket siffror och det är inte min starka sida.

                    Kundtjänst

          

                 embri@live.se